menu
Stampot bij viering hoogste punt stadsgebouw Heuvelpark

Stampot bij viering hoogste punt stadsgebouw Heuvelpark

27.09.17

Onder genot van een heerlijke stampot hebben we gister met ontwikkelingscombinatie Parkhaven Dronten VOF (Trebbe en Synchroon) het hoogste punt gevierd van het stadsgebouw in Heuvelpark Dronten. De laatste bouwfase van een bijzonder en groen woongebied, waar bewoners ook van stadse gemakken zijn voorzien. We kijken alvast uit naar het eindresultaat!

Het stadsgebouw met de afgeronde balkons (Heuvelpark 5) staat, zoals de naam al zegt, aan de kant van de stad. Om het stadsgevoel te benadrukken is het gebouw met robuuste bakstenen gebouwd, met gedetailleerd metselwerk. Onder de ramen is verticaal metselwerk aangebracht dat als een lint het gebouw omarmt.

De plint onderaan de gevel zorgt ervoor dat het gebouw stevig op de grond staat (in tegenstelling tot de andere gebouwen in het Heuvelpark, die juist boven de grond zijn getild). De ronde balkons maken het ietwat hoekige gebouw vriendelijk en chic. Het stadsgebouw bestaat uit vijf lagen, met twee penthouses. Het bijzondere is dat de keuken en woonkamer in deze riante woonruimtes rond het dakterras zijn gesitueerd.

Nieuwsgierig naar het complete project? Klik dan hier voor meer informatie.