menu
FLITS - BDG trekt er op uit

FLITS - BDG trekt er op uit

20.07.22

Time flies when you’re having fun. Want het eerste half jaar is voorbij gevlogen. Met nieuwe tenders en mooie samenwerkingen aan lopende projecten. En opgaven die door onze modelleurs nauwkeurig zijn uitgewerkt naar een uitvoerend ontwerp. Zo konden we samen met ontwerp- en bouwpartners en natuurlijk de gebruikers recent de start bouw vieren van onder andere KC Leeuwesteyn in Utrecht en Capellen Campus in Zwolle. In Rolde werd de vernieuwde MFA in gebruik genomen, de eerste bewoners van ’t Veen in Hattem verhuisden naar hun nieuwe buurt en na de zomer openen Spinoza20first en Sporthal Bajeskwartier en Het Open Venster in Rotterdam hun deuren.

En wat is het fijn om zulke successen weer samen te kunnen delen tijdens taartmomenten, borrels en de BDG BBQ. En wat een feest dat we na twee jaar ook weer tradities als de binnenlandexcursie konden oppakken. Altijd waardevol om te ervaren hoe een ontwerp in de praktijk uitpakt en hoe gebruikers het zich eigen maken. Ook zagen we hoe bezoekers van de Floriade zich verwonderden over de groene gevel van Aeres Hogeschool Almere. En hoe ze er stiekem even in prikten om te voelen of de beplanting wel echt is. Zou de nieuwbouw van Windesheim Almere aan de andere kant van het Weerwater over een aantal jaar ook zo’n bezienswaardigheid worden?

Nu is het tijd om onszelf te verwonderen en trekken we er op uit. Atty gaat dansend haar festivalzomer in. Natuurliefhebber Vincent reist per trein naar Slovenië. Wielerfanaat Herma stopt onderweg naar Bretagne bij de finish van de Tour de France. Herman trekt de bergen van zijn geliefde Oostenrijk in. En wees niet verbaasd als je een BDG’er tegenkomt op de racefiets op een Italiaanse col of zich tegoed doend aan lokale lekkernijen op een Toscaans marktje. Deze Zuid-Europese vakantiebestemming is ook bij onze collega’s erg populair. Sandra en Martijn proberen de vakantiedrukte naar het zuiden juist te vermijden en rijden/treinen naar Denemarken en Noorwegen.

Van 1 tot en met 12 augustus is ons bureau gesloten. We wensen je een prachtige zomer!

deel dit artikel