menu
FLITS - BDG bouwt zandkastelen

FLITS - BDG bouwt zandkastelen

20.07.23

Zandkastelen bouwen en een ontwerpproces. Je kunt er met gemak parallellen tussen trekken. Het net zo lang kneden, bijschaven en modelleren totdat je het optimale ontwerp hebt bijvoorbeeld. Experimenteren met vormen en technieken. Bouwen met wat de natuur je aanbiedt. Om het ontwerp aan het einde van zijn levensduur of functie weer terug te geven aan die natuur. Maar de mooiste parallel is wat ons betreft de energie die het geeft en het plezier dat je beleeft wanneer je met elkaar iets creëert.

Zandkastelen zijn eveneens een metafoor voor creatieve vrijheid, dromen waarmaken en nieuwe ideeën opdoen. Woorden die je waarschijnlijk ook associeert met vakantie.


Van maandag 31 juli tot en met vrijdag 11 augustus zijn onze kantoren in Almere, Amsterdam en Zwolle gesloten. We nemen even afstand van de dagelijkse hectiek en kruipen over een aantal weken met een verfriste geest weer achter de tekentafel. Wij wensen je een prachtige zomer!

PS: Deze illustratie is gemaakt door onze collega Tamara Giesberts. Naast (interieur)architect bij BDG ook een getalenteerd kunstenaar. En soms zelfs tegelijk: voor de 16 meter hoge muren van het atrium van MKC De Schatkaart in Amsterdam illustreerde ze twee verschillende oerwouden die over vier verdiepingen doorlopen.

deel dit artikel