menu
BDG Architecten viert feest!

BDG Architecten viert feest!

25.06.16

Met ons 75-jarig jubileum zijn wij in de lente van ons bestaan. Recent hebben wij onze huisstijl, website en huisvesting VERNIEUWD. Om deze reden hebben wij op 23 juni een mooi feest gehouden. Wilco Scheffer opende het feest met een korte presentatie waarin het verleden, heden en toekomst van BDG Architecten met elkaar werden VERBONDEN.

Ben van den Burg gaf in een VERRASSEND intermezzo een blik op de toekomst van technologische ontwikkelingen in relatie tot de gebouwde omgeving en mogelijkheden van virtual reality (vr). Onder het genot van een echt Zwols biertje en lekkere hapjes kon hierover in de zon worden nagepraat. Daarnaast was er gelegenheid om een kijkje achter de schermen van het bureau te nemen en om diverse projecten in ontwerp middels 3D-bril virtueel te bezichtigen. Wilt u onze projecten ook virtueel bezoeken? Klik dan hier

Het was een bijzonder geslaagde middag in de tot loungebar omgebouwde Biljartfabriek. Een middag van ontmoeten, inspireren en samenwerken. Er werden volop herinneringen opgehaald en tevens volop vooruit geblikt. Namens het hele team van BDG Architecten willen wij iedereen die dit feest tot een succes heeft gemaakt hartelijk bedanken!  

BDG Architecten verrast, verbindt en vernieuwt!