menu
FLITS - BDG Architecten deelt passie

FLITS - BDG Architecten deelt passie

21.12.17

Nu het jaar ten einde loopt en de dagen kort en koud zijn, is het een goed moment om te reflecteren. Op onszelf. Onze projecten. En ook op onze wensen. We gaan even weer terug naar de basis: waarom doen we eigenlijk wat we doen? Waar beleven we plezier aan? Met andere woorden: waar ligt onze passie?

De drijfveer binnen BDG Architecten is dat we graag een bijdrage leveren aan het leef en werkplezier van mensen. De wereld een stukje mooier maken. En met mooier bedoelen we: maatschappelijke waarde creëren. Daarnaast houden we ervan om ingewikkelde stedenbouwkundige en architectonische puzzels op te lossen. Hoe groter de uitdaging, des te meer voldoening we uit het project halen als het ons is gelukt om alles naar wederzijdse tevredenheid te realiseren.

Het Kraanbolwerk, het Prins Claus Conservatorium en de 2College Jozefmavo zijn van die projecten die we het afgelopen jaar met passie hebben gedaan. En ook de Grande Arche rond de opening van onze vestiging in Amsterdam hebben we met veel lol ontworpen. We vinden kwaliteitsgroei belangrijk. Net zoals humor en relativering. De combinatie van beiden maakt ons werk nog leuker.

Wat ons betreft blijven we groeien. Ook in 2018. Niet alleen in het aantal medewerkers, maar ook in onze kwaliteiten en talenten. Tussen kerst en Oud en Nieuw zijn wij gesloten, maar daarna gaan we weer met plezier aan het werk. Wij wensen onze relaties een fijne kerstvakantie toe, met ontspannen reflectiemomentjes bij het haardvuur. En een heel passievol 2018!