menu
FLITS - BDG wenst je alle goeds!

FLITS - BDG wenst je alle goeds!

23.12.21

Hoewel iedereen anders hoopte, eindigen we het jaar zoals het begon: in lockdown en thuis achter de computer. Ook al liep 2021 anders dan gedacht, we kijken terug op een mooi jaar waarin we samen met onze opdrachtgevers, gebruikers en ontwerppartners werkten aan nieuwe en lopende opgaves voor de zorg, woningbouw, kantoren, hulpdiensten en onderwijs. Dit brede portfolio maakt ons werk afwisselend, leuk en uitdagend. We hebben grote besteksets voor complexe projecten afgerond zodat deze richting uitvoer kunnen en we vierden de oplevering van onder meer Aeres Hogeschool Almere, Kindcentrum Kolham, woonzorggebouw Philadelphia en woningbouwplannen als het Hogekwartier Amersfoort en de Middelweg in Zwolle. Ook verworven we een aantal prachtige nieuwe opgaves.

In het nieuwe jaar blijven we ons ontwikkelen in dat wat we elke dag met passie doen: het ontwerpen van inspirerende en gezonde leef-, leer- en werkomgevingen. En het bedenken van oplossingen voor uitdagingen als het te kort aan (betaalbare) woningen en het nog duurzamer en klimaatadaptiever realiseren van onze opgaves.

We danken onze opdrachtgevers, ontwerp- en bouwpartners voor een geweldige samenwerking in 2021. Tussen kerst en oud en nieuw is ons bureau gesloten. We wensen je mooie feestdagen en een voorspoedig en gezond 2022!

PS: Wist je dat Kop van Hoog en Kraanbolwerk zijn genomineerd voor de Zwolse Pluim? Een mooie waardering voor projecten die bijdragen aan het behoud van het unieke historische karakter van de Zwolse binnenstad. Je kunt nog tot 9 januari je stem uitbrengen op www.vriendenvandestadskernzwolle.nl.

deel dit artikel