menu
BDG pitcht voor teamtrekker circulaire proeftuin deltaWonen

BDG pitcht voor teamtrekker circulaire proeftuin deltaWonen

14.01.20

Woningcorporatie deltaWonen start een proeftuin circulariteit. Met verschillende partijen worden circulaire ideeën getest op de Veemarkt in Zwolle. Door te experimenteren, te plannen en te vernieuwen. Een initiatief dat wij van harte toejuichen. We zijn dan ook verheugd dat we zijn geselecteerd om te pitchen als teamtrekker voor de proeftuin circulariteit.

enthousiasmeren, verbinden en verbeelden

De omslag naar circulair bouwen is enorm en raakt alle facetten van de bouw, van initiatief tot sloop, van financiering tot sociale verbanden. Als architecten hebben we vanuit een integrale benadering al een stevige dosis ervaring met circulaire bouw- en ontwerpprocessen. We zien het initiatief van deltaWonen als een mooie kans om samen met partners uit verschillende disciplines nieuwe mogelijkheden te verkennen en ideeën door te ontwikkelen.

Door kennis en ervaring te verbinden aan die van andere enthousiastelingen en deze in de proeftuin concreet te testen, willen we vanuit een gezamenlijke drive een volgende stap zetten in de circulaire vastgoedstrategie van deltaWonen om de footprint van de bouw terug te brengen. Daarnaast zien we de proeftuin als een accelerator voor een langdurig circulair netwerk in de regio Zwolle. Want echte verandering bereik je niet alleen.

nieuwsgierig?

Deel je onze ambitie in circulair bouwen en wil je voor de pitch & match al meer weten over onze ideeën? Neem dan contact op met Hannah Wessels via h.wessels@bdgarchitecten.nl of 038 421 33 37.

deel dit artikel