menu
FLITS - BDG op reis

FLITS - BDG op reis

21.07.17

Na een enerverend seizoen vaart BDG Architecten uit. Gelukkig niet voor altijd, maar voor een welverdiende vakantie. Al zeggen we het zelf. Want we hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan het ontwerpen, modelleren en bouwen van diverse mooie gebouwen. En niet te vergeten: we hebben onze nieuwe vestiging aan het IJ in Amsterdam geopend. Allemaal mooie ontwikkelingen die natuurlijk niet vanzelf gaan. We hebben er flink wat mankracht, inspiratie en lef voor nodig gehad. Dus het is hoog tijd om op te laden.

Deze zomervakantie varen we allemaal een eigen koers. Jaap pakt de boot naar de tempels op Bali. Herman vaart naar het ongerepte landschap van Engeland. Wilco laat zich door waterwoningen inspireren tijdens een zeilvakantie op zijn aak. En Mirjam verkent per scheepshuisje de Friese meren. We zijn allemaal op of aan het water te vinden.

Het gaat de bouwwereld en ons voor de wind en we liggen lekker op koers. Om de vaart erin te houden, gaan we eerst even bijtanken. Per 31 juli gaan we (symbolisch) voor anker. Om op 11 augustus weer de zeilen te hijsen. De vooruitzichten zijn goed en we verheugen ons erop om weer met volle kracht vooruit te gaan. Wij wensen al onze relaties een hele ontspannende vakantie toe. En we zien jullie na de zomervakantie graag weer gezond en uitgerust terug!

deel dit artikel