menu
FLITS - BDG logt even uit

FLITS - BDG logt even uit

23.12.20

Dit jaar verliep beduidend anders dan van te voren gedacht. Uiteindelijk bepaalden niet stikstof of PFAS de agenda voor 2020, maar het coronavirus. Gelukkig bleken we met elkaar over behoorlijk wat veerkracht, flexibiliteit en creativiteit te beschikken. Op deze eigenschappen zullen we in 2021 ook nog wat extra beroep moeten doen.

Vanuit huis hebben we bergen werk verzet. Met dank aan de goede samenwerking met onze opdrachtgevers, gebruikers en ontwerppartners hebben we flink de vaart in de lopende projecten weten te houden én ambitieuze nieuwe projecten verworven. Zoals de duurzame Capellen Campus in Zwolle en het regiokantoor van Enexis in Hengelo.

Net als de rest van Nederland ‘teamden’ we heel wat af. Zelfs onze traditionele eindejaarsquiz speelden we achter een schermpje. De lol was er niet minder om.
De komende dagen loggen we even uit en is ons bureau gesloten. We genieten van wat welverdiende vrije tijd om vanaf 4 januari weer vol passie en energie aan de slag te gaan.

Niet alleen zakelijk staan er mooie dingen te gebeuren, ook privé wordt 2021 voor BDG-ers een jaar om naar uit te kijken. Zo gaat Dennis trouwen, studeert Jens af aan de Academie en worden Pim en Gert Jan (weer) vader. Een tijd van vreugde en hoop. En met dat positieve gevoel gaan wij allemaal het nieuwe jaar in. We wensen je een voorspoedig en bovenal gezond 2021!

deel dit artikel