menu
BDG Architecten wint selectie met talententuin voor Groevenbeek

BDG Architecten wint selectie met talententuin voor Groevenbeek

18.04.17

BDG Architecten is gekozen om het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo te vernieuwen. De school, die huisvesting biedt aan HAVO/VWO en VMBO leerlingen, is aan uitbreiding en renovatie toe. We creëren samen met de school letterlijk en figuurlijk ruimte voor modern onderwijs: sfeervolle werk- en studieplekken, experimenteerruimtes, ruimtes voor groepslessen en zelfs een overdekte talententuin.

Veelzijdig, Vriendelijk en Vertrouwen is waar College Groevenbeek voor staat. En daar kunnen we bij BDG Architecten uitstekend mee uit de voeten. Wij ontwerpen schoolgebouwen die passen bij de gebruikers. We verplaatsen ons in de leerlingen en betrekken ze bij het proces en ontwerp. Dat schept vertrouwen. We hebben jarenlange ervaring in het huisvesten van modern onderwijs. Dat maakt ons veelzijdig. En we maken gebouwen waar de gebruikers zich thuis voelen. Wij gaan dus altijd voor stoere én vriendelijke (school)gebouwen.

We hebben er zin in om de leerlingen van College Groevenbeek te prikkelen om samen met ons invulling te geven aan het modern onderwijs. Hoe leuk zou het zijn als ze zelf hun overleg- en onderwijsruimtes gaan maken?!