menu
BDG Architecten doet aan teamwork

BDG Architecten doet aan teamwork

24.07.18

Bij BDG Architecten stond de afgelopen week in het teken van teamactiviteiten. Zoals we ieder jaar doen, zijn we met z’n allen op ‘schoolreisje’ geweest langs onze eigen projecten en inspirerende gebouwen van collega-architecten. Omdat we willen zien hoe onze ontwerpen in de praktijk uitpakken. En we kijken graag naar oplossingen die andere architecten hebben bedacht. Dat houdt ons scherp en prikkelt onze creativiteit.

schoolreisje langs eigen werk

Eén van de gebouwen die we hebben bezocht was 2College Jozefmavo in Tilburg. Een compacte, sprekende school met vier onderwijsclusters. Het is mooi om te zien hoe de oplossingen die we in samenwerking met de school hebben bedacht, in de praktijk worden toegepast. En hoe enthousiast directeur Frank Kraus is met het eindresultaat: “Het meest blij ben ik met de hoeveelheid daglicht en de kleurkeuzes van de leerlingen. Het open karakter van de school en de voorzieningen, zoals ledverlichting, klimaatbeheersing en de veiligheidsvoorzieningen. We hebben maximaal gebruik gemaakt van de middelen en ruimte.”

cocktails en bites

Aan het einde van de teamweek hebben we met z’n allen de bezem door het kantoor gehaald. De Grote Vakantieschoonmaak werd beloond met stoere cocktails van Mirjam, onze communicatieadviseur. En tongstrelende hapjes van onze receptioniste Lydia. Een mooie gelegenheid om even met elkaar bij te praten over de vakantieplannen. Daar hebben we zin in! Want na een succesvol seizoen, willen we even lekker uitrusten.

terugblik op geslaagd seizoen

Onze kennis van circulair ontwerpen begint zijn vruchten af te werpen. We krijgen specifieke vragen binnen van opdrachtgevers die samen met ons aan duurzame projecten willen werken. En we zien, naast onze constante stroom aan utiliteitsopdrachten, een duidelijke toename in mooie woningbouwprojecten en complexe opdrachten in een stedelijke omgeving. Daar zijn we blij mee en gaan daar na de vakantie graag weer mee aan de slag.

deel deze pagina